Carl Stanley tar ny show till Karlstad

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Det blir stand up med Carl Stanley i Karlstad.
Foto: Robert Eldrim
Komikern Carl Stanleys förra föreställning "Ärligt talat" rönte stor uppmärksamhet och nu stundar premiären av en helt ny show.

"Född 1996" heter föreställningen som får premiär i Lund nu i september och som når Karlstad och Scalateatern den 23 oktober. Enligt ett pressmeddelande är "Född 1996” en standupföreställning av, om och med en 22-åring som insett att han är just 22 år och inte har så bra koll som han försöker få det att verka.

– Dels har jag rent tekniskt blivit en bättre komiker. Lärt känna publiken lite och börjat hitta min röst, skriver Carl Stanley till NWT.

– Sen utvecklas jag som människa hela tiden och det är nästan det som utvecklar standupen mest. Desto fler brister jag upptäcker hos mig själv, desto bättre blir min standup. Standupen och jag växer parallellt kan man säga, avslutar Carl Stanley.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.