De kallas till distriktssamling

Fotboll
PUBLICERAD:
En rad värmländska fotbollsungdomar kallas nu till distriktssamling.

På onsdag, den 18 september samlas 39 spelare på Sannerudsvallen i Kil. Följande spelare är kallade till samlingen: Tuva Andersson, Eda IF, Saga Bryntesson, Eda IF, Hanna Sundberg, Bråtens IK, Tindra Pettersson, Bråtens IK, Yildiz Gamze, Bråtens IK, Wilma Forsberg, Bråtens IK, Elvira Ranås, Bråtens IK, Victoria Axelsson, Hertzöga BK, Hanna Ahlstrand, Hertzöga BK, Nathalie Blomqvist Olsson, Hertzöga BK, Amelia Persson, Hertzöga BK, Maja Nilsson, Hertzöga BK, Stina Ivarsson, Hertzöga BK, Maja Belin, IFK Skoghall DF, Hanna Melkert, IFK Skoghall DF, Annie Linden, IFK Skoghall DF, Lova Svärd, IFK Skoghall DF, Moa Olsson, IFK Skoghall DF, Lisa Elwin, IFK Skoghall DF, Vera Holm, IFK Skoghall DF, Emma Backlund, IFK Skoghall DF, Cornelia Room, IK Arvika Fotboll, Molly Andersson, Mallbackens IF Sunne, Evelina Engåesberg, Mallbackens IF Sunne, Lovisa Rundqvist, Mallbackens IF Sunne, Sara Kings Karlsson, Norrstrands IF, Ida Olsson, Norrstrands IF, Ellen Johansson, QBIK, Elin Olsson, QBIK, Tindra Edman, QBIK, Cornelia Arnesson, QBIK, Ida Ingstorp, QBIK, Lisa Frisk, Rävåsens IK, Clara Moberg, Rävåsens IK, Felicia Raicu, Rävåsens IK, Amanda Helin-Larsson, Rävåsens IK, Alma Ahl, Rävåsens IK och Alma Bergvall, Slottsbrons IF.

38 pojkar födda 04 kallas till Sannerudsvallen den 17 september, där distriktssamling väntar. De som kallas är: Kasper Walan, FBK Karlstad, Bob Hedman, Karlstad BK, Emil Hedén, Torsby IF, Isac Brunzell, Hertzöga BK, Albin Karlsson, Säffle FF, Isak Rågård, FBK Karlstad, Alexander Hedén Lindskog, KB Karlskoga, Arvid Grahn, Norrstrands IF, Olof Larsson, IFK Sunne, Einar Cederholm, Degerfors IF, Ludvig Dedorsson, Degerfors IF, Hannes Widström, Karlstad BK, Arvid Bertilsson, Norrstrads IF, Oscar Berg, Karlstad BK, Hugo Lundstedt, IFK Skoghall, Erik Johannesson, Torsby IF, Jonathan Gullö, Norrstrands IF, Breider Parramena, Arvika, Joel Larsson, Arvika, Hannes Jansson, FBK Karlstad, Leon Persson, Säffle FF, Sebastian Månman, FBK Karlstad, Amir Ahmadi, FBK Karlstad, Zack Kringsberg, FBK Karlstad, Noah Fransson, Karlstad BK, Lucas Olsson, IFK Kristinehamn, Felix Ericsson, KB Karlskoga, Sixten Eriksson, KB Karlskoga, Zacke Lundqvist, Degerfors IF, Love Lindström, Hertzöga BK, Pontus du Puy, Ekshärads BK, Shiyaw Tiyorinya, FBK Karlstad, Ibrahim Turkan, Norrstrands IF, Alexander Kilberg, Säffle FF, William Cerwall, Norrstrands IF, Anders Bolin, Karlstad BK, Sebastian Wassgren, KB Karlskoga och Pelle Ingmar, Hertzöga BK.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.