Politiker - lek inte med våra skattepengar

Insändare
PUBLICERAD:
Våra politiker leker affärsmän utan personligt ansvar med våra skattepengar. Det politiska priset verkar aldrig att vara för högt.

När sossarna tog hjälp av miljöpartiet för att behålla makten i kommunen, kostade det etableringen av de ökända vindkraftverken. Det har kostat skattebetalarna drygt 500 000 000 kr (och det är inte slut än).

Vindpark Vänern är ett politiskt projekt som insändarskribenten ifrågasätter.
Foto: Erik Nygren

Man sålde ut campingen på Skutberget med att ge First Camp ett 60-årsavtal. Det finns ingen kommun som har liknande avtal. Detta sker endast i Karlstad.

Stadshusets försäljning sockrades med 50 000 000 kr av politikerna då det ansågs behövas för att locka sådana affärsmän som Solberg att investera i Karlstad. Solbergs bolag Zynapp skulle tillföra hundratals arbetstillfällen till stadshuset. Tyvärr verkar bolaget nu hänga på gärdsgården.

Då talar Nisser inte om arbetstillfällena utan om vad han ser fram emot att det skall byggas till ett par våningar på stadshuset. Varför nämner du inte något om varför du sockrade budet.

Våra politiker använder våra skattepengar som monopolpengar. Nu kommer nästa affär och våra politiker ska göra stora affärer igen, Mumin på Skutberget.

Bäva månde Karlstadsborna över stolligheterna. Tyvärr måste man konstatera att ”det inte de skarpaste knivarna som finns i lådan”.

Skattebetalare i Karlstad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.