13 Crusadersspelare i landslaget

Amerikansk fotboll
PUBLICERAD:
Quarterbacken Philip Juhlin är en av 13 Crusadersspelare som får chansen i landslaget.
Foto: Johan Jeppsson/TT
Carlstad Crusaders tränare BD Kennedy blev i förra veckan ny förbundskapten för det svenska landslaget. Nu har han plockat ut sin första trupp som ska ställas mot Ryssland och Storbritannien i EM-kvalet, och den innehåller 13 spelare från egna klubben.

Spelarna som blivit uttagna är quarterbacken Philip Juhlin, runningbacken Emil Knutsson samt Marcus Johnsson, Kevin Börzsei och Jacob Bergwall som wide receivers.

På offensiva linjen blev Anton Hyvönen, Niklas Johansson, Marco Gudding, Martin Thor och John Lindgren alla uttagna. Defensiva backarna Josef Nguzo och Elias Rosenqvist blev också de uttagna, samt kickern David Nyhlén.

Dessutom blev de tidigare Crusadersspelarna, linebackern Mattias Eriksson och defensvia backen Markus Persson, uttagna.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.