Föräldrar på Hammarö - ta ert förbannade ansvar

Insändare
PUBLICERAD:
Nu är det dags att ni föräldrar på Hammarö tar ert uppfostringsansvar och ser till att era ungdomar slutar att bete sig som svin ute i vårt samhälle.

Det är ett stort problem med skadegörelse inom vår kommun och nu senast så har det rapporterats flera händelser med skadegörelse vid Hammarlundens skola och Bärstads skola och förskola.

Skolor med mera utsätts just nu för skadegörelse på Hammarö. Föräldrar, ta ansvar för era barn uppmanar insändarskribenten. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle,
Foto: Peter Nilsson

Jag blir så himla trött, besviken och förbannad av att se och höra detta!

Det finns ett mycket tvivelaktigt klientel som drar omkring och beter sig som svin på våra gator och områden. Dessa ungdomar har precis som alla andra ungdomar, föräldrar som har ett uppfostringsansvar för sina barn.

Bevisligen tar inte alla föräldrar sitt ansvar, vissa föräldrar skiter tydligen i vad deras barn gör på kvällar, nätter och helger. Det finns ingen annan att skylla på än er som inte har kontroll över era barn.

Ni har garanterat jobb och betalar därmed skatt i kommunen, ni vill garanterat att er arbetsgivare ger er högre lön vid varje lönerevision, men ni skiter tydligen i att era barn slår sönder skolor och annat på ön som gör att vi alla, även ni får betala extra mycket i skatt.

Jag blir förbannad på er slappa och undfallande föräldrar som skiter i vad era barn gör och som tror att era barn tillhör gräddan av svensk ungdom.

Det är dags att du sätter dig ner och tar ett snack med ditt barn för att reda ut om det är gräddan som ditt barn tillhör eller om ditt barn i själva verket är ett riktigt svin.

Realist på Hammarö

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.