Weekendflyg till Prag direkt från Karlstad

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Go to Nordics, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Karlstad Airport. Nu lanseras Prag som en weekendresa som genomförs med direktflyg från Karlstad den 30 april till 3 maj 2020.

Flygningen, som tar drygt två timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

– Vår senaste weekendproduktion till Paris har bokat bra och det visar att intresset för weekendresor från Karlstad Airport finns i Värmlandsregionen. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som alltid är ett populärt resmål och har bokat extremt bra från andra avreseorter, säger Olle Fält, vd för Got to Nordics AB i ett pressmeddelande.

– Vi är jätteglada över att få ytterligare ett resmål från Karlstad till en av Europas finaste städer. Jag hoppas att värmlänningarna ser möjligheten i att resa enkelt och bekvämt direkt från Karlstad och möta våren i fantastiska Prag, säger Hans Wennerholm, vd för Karlstad Airport i samma pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.