Sheryl Crow - Spretig sorti

Skivor
PUBLICERAD:

Nyligen meddelade Sheryl Crow att Threads skulle bli hennes sista skiva, hädanefter blir det musik i annan form och andra projekt.

Hon slutar ambitiöst med 17 låtar där hon samarbetar med ett tjugotal artister, både nya som St Vincent och Lucius och gamla som Keith Richards, Willie Nelson och Emmylou Harris och till och med en tveksam postum duett med Johnny Cash.

Egna låtar samsas med covers av Dylan, George Harrison och Rolling Stones och visst finns det höjdpunkter, som Brandi Carlile lysande insats i Beware of Darkness, men annat slarvas bort.

Oftast känns själva grejen större än resultatet och det blir 75 spretiga och märkligt svala minuter. Trots stjärnparaden på Threads låter Crow oftast själv inte lika engagerad som gästerna. Som ett smörgåsbord från en karriär och ett sista avsked är det okej men man hoppas att Crow finner lyckan i sina nya projekt.

Bästa låt: Beware of darkness

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.