• idag
  8 aug
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

CrashDïet till Nöjesfabriken

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Sleazerockbandet CrashDïet kommer till Nöjesfabriken.
Foto: Pressbild
Sleazerockbandet CrashDïet från Stockholm är klara för en spelning på Nöjesfabriken i Karlstad.

Sex år sedan förra fullängdaren är bandet tillbaka med ny frontman och sitt femte studioalbum -något som gör att man ger sig ut på turné där ett av stoppen är på Nöjesfabriken i Karlstad den 15 november.

– Vi har följt bandet från start och våra scener har gästats med respektive frontman genom åren. Det känns självklart att CrashDïet kommer tillbaks med nya plattan "RUST" i bagaget med Gabriel Keys vid micken, säger Nöjesfabrikens bandbokare Ola Bergli i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.