Hoppa till huvudinnehållet

De ska leda Melodifestivalen

Publicerad:
David Sundin, Lina Hedlund och Linnea Henriksson leder Melodifestivalen 2020. Pressbild.
David Sundin, Lina Hedlund och Linnea Henriksson leder Melodifestivalen 2020. Pressbild. Foto: SVT/TT

Lina Hedlund, Linnea Henriksson och David Sundin – det är programledarna för Melodifestivalen 2020.

"Att få leda Sveriges mesta och bästa underhållningsprogram känns väldigt ärofyllt. Det har stått på min att vilja göra-lista i många år, så jag är väldigt peppad och sjukt glad att få leda Sveriges största folkfest", säger Lina Hedlund, enligt ett pressmeddelande från SVT.

Artikeltaggar

David SundinLina FredlundLinnea HenrikssonNöje/KulturSverigeSVT

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.