Hoppa till huvudinnehållet

Roos överlägsen - Malmehed fyra

Publicerad:
Fanny Roos vann damernas kulstötning överlägset. Foto: Lisa Olaison

Fanny Roos är i lysande form. Hon vann både damernas diskustävling och paradgrenen kula. I den sistnämnda grenen blev det banrekord och mästerskapsrekord.

18.57 mätte Roos superstöt, som gav henne SM-guldet. De övriga konkurrenterna hade inte mycket att sätta emot. Maria Nilsson, IK Orient blev tvåa, och satte personligt rekord med en stöt på 15.47 meter. Trea Sara Lennman, Spårvägen. Götas Amanda Malmehed blev fyra med 14.13.

Amanda Malmehed, Göta blev fyra i kulstötning.
Amanda Malmehed, Göta blev fyra i kulstötning. Foto: Lisa Olaison

Artikeltaggar

Amanda MalmehedFanny RoosFriidrottFriidrotts-SMIF Göta

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.