Två bilar i krock på E18

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Två bilar var vid 18.45-tiden på lördagen inblandade i en trafikolycka på E18.

Olyckan inträffade enligt SOS Alarm vid påfarten till Väse Rasta. Orsaken till olyckan är ännu inte känd.

I den ena bilen färdades tre personer, en vuxen och två barn, och i den andra en person.

– Det är oklart än så länge hur det här har gått till. Men samtliga var ute ur bilarna på egen hand när vi kom till platsen. De två barnen har fått följa med ambulansen till sjukhus för kontroll, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.