Taylor Swift - Fläskigt, blekt, välproducerat

Skivor
PUBLICERAD:

Taylor Swift

Lover
(Republic)

Att bestämma sig för att ge ut arton låtar på ett bräde kan vara tecken på lite olika saker. Antingen tycker man att samtliga arton alster är minst helt okej, eller så tycker man att de håller lite varierande nivå men att ens fans är så hängivna att det spelar mindre roll.

Det kan även vara så att man vill få ut lite gammalt rådd och börja på nytt. I Taylor Swifts fall gissar jag på en blandning. Fläskiga brottarhits samsas med förvånansvärt bleka saker och samarbeten som inte känns relevanta. Äh, nu låter det kanske som att jag hatar det här. Det gör jag absolut inte. Allt är väldigt välproducerat och låtarna som är bra är fler än låtarna som är dåliga. Det är mest bara märkligt att någon som kan vara så bra som Taylor Swift kan gå med på att lägga ut det mediokra också.

Bästa låt: Archer

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.