Svenska Spel söker miljonvinnare från Karlskoga

Trav/spel
PUBLICERAD:
Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe söker en miljonvinnare i Karlskoga.
Foto: Alexander Donka
Lördagens Lottodragning resulterade i en rad med sju rätt på Lotto 2 och vinsten blev drygt 1,9 miljoner kronor till en vinnare från Karlskoga.
Men än så länge har Svenska Spel inte fått tag på den nyblivna miljonären.

Nu skickar Svenska spel ut en efterlysning för att få tag på vinnaren.

– Den som lämnade in vinstspelet är en kvinna från Karlskoga. Vi vill komma i kontakt med henne så fort som möjligt för att gratulera och kunna betala ut vinstpengarna på drygt 1,9 miljoner kronor, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe, i ett pressmeddelande.

Lottokupongen lämnades in hos Willys i Karlskoga och kostade 24 kronor. Det var årets första miljonvinst till Karlskoga.

– Den stora frågan är ifall kvinnan från Karlskoga själv vet om att hon vunnit närmare två miljoner kronor. Det är fortfarande sensommar och det kan vara så att vinnaren befinner på semesterresa någonstans i världen och därför inte svara på vilka samtal som helst. Men är du en kvinna från Karlskoga som har spelat Lotto lördagen 24 augusti så kan det vara läge att kolla in på ditt spelkonto. Det går också bra att kontakta vår kundservice på telefonnummer 0770-11 11 11, fortsätter Martin Ridderstolpe.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.