Nytt jobb för Hallgren på Karlstad CCC

Näringsliv
PUBLICERAD:
Carl Hallgren blir ny marknads- och försäljningschef på Karlstad CCC.
– Jag vet vad ett gott värdskap betyder för den som vill få till relationer och göra större affärer. Det ska bli riktigt kul att få jobba med en produkt där värdskapet är så centralt, säger Carl Hallgren, i ett pressmeddelande.
Carl Hallgren blir ny marknads- och försäljningschef på Karlstad CCC.
Foto: Visit Karlstad

– För oss är de stora mötena särskilt viktiga, därför har vi sökt en person som har jobbat med kvalificerad försäljning i större organisationer. Vi kommer också ha stor nytta av hans erfarenhet från köparsidan, säger Mattias Nord, vd på Karlstad CCC.

Carl Hallgren kommer närmast från jobbet som marknadschef på Karlstads Airport.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.