• idag
  7 juli
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 juli
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Västerstrandsprofil gör comeback

Bandy
PUBLICERAD:
Margareta Grahn har de senaste åren stått på läktaren när Västerstrand spelar. Nu siktar "Maggan" på en comeback som spelare.

Västerstrand släppte de härliga nyheterna i ett pressutskick på måndagen. Grahn har målet att börja spela igen i vinter. Hon har 26 aktiva bandysäsonger och nio år som kassör i föreningen på sitt cv.

2017 klev hon av isen för att ägna sig åt strategiarbete för föreningen.

De sista åren som spelare drabbades Grahn av skadebekymmer.

– Mitt diskbråck som jag drabbades av på försäsongen 2015 har fortsatt smärta av och till och var också det som gjorde att jag valde att sluta spela efter säsongen 2016/2017. Ryggen var smärtfri ett tag, men den kräver att jag håller träningsmängden uppe för att jag ska vara fortsatt smärtfri och det orkade jag inte riktigt efter sista säsongen. Jag var rätt trött och sliten efter den vintern. Jag har hållit igång träningen de här två åren men inte så strukturerat, bandymässigt blev de två träningar och en match senaste säsongen som lite utfyllnad, säger hon i pressmeddelandet.

Suget att spela är tillbaka, men en axelskada som Grahn drabbades av när hon halkade när hon var ute med sin hund i spårlina, är ett orosmoment.

– Det har gått trögt tycker jag, mitt dåliga tålamod har väl gjort att min sjukgymnast börjat bli gråhårig nu, haha. Jag har fortfarande en del smärta men det blir långsamt bättre. Jag hoppas att tiden finns för att jag ska kunna känna mig redo inför seriestarten men klockan går. Vi får se hur det känns nu när isträningen startar i höst, axeln måste vara redo för spel annars är det ingen idé jag ställer mig på planen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.