• idag
  22 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  -1°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Möller och Nûjen förlänger turné

Teater
PUBLICERAD:
Özz Nûjen och Måns Möller i "Världens historia". Pressbild.
Foto: Rebecka Rynefelt
Komikerna Måns Möllers och Özz Nûjens föreställning "Världens historia" går bra. Så pass bra att turnén nu förlängs en andra gång.

Det är sedan tidigare känt att duon under hösten åter ger sig ut på turné med sin humoristiska historielektion med klimattema, och nu meddelar arrangören att nya datum är planerade till vintern och våren 2020.

”Responsen på 'Världens historia' har varit överväldigande och jag tror aldrig jag upplevt att en föreställning har legat så i tiden som denna. Mänskligheten är på väg mot sin egen undergång på en klimatkompenserad el-scooter i tron om att man gjort tillräckligt”, säger Måns Möller enligt ett pressmeddelande.

Turnéplan 2020

5/2 Visby, 7/2 Kalmar, 8/2 Växjö, 9/2 Norrköping, 14/2 Vara, 16/2 Uppsala, 6/3 Ängelholm, 7/3 Karlskrona, 8/3 Karlshamn, 12/3 Skövde, 13/3 Jönköping, 21/3 Nyköping, 22/3 Karlstad, 27/3 Linköping, 28/3 Örebro, 1/4 Västerås.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.