Attentat - Man vill bara ha mer av Attentat

Skivor
PUBLICERAD:

När återväxten inom svensk punk är inne i en liten svacka känns det alltid lika skönt när de gamla trotjänarna sprattlar till igen.

Nu har Attentat, med över 40 år på nacken, samlat kraft igen och slungar iväg ännu en näve med glädje, ilska och humor på nya given Punkhjärta. Veteranerna från Göteborg har tagit hjälp av rutinerade Mattias Glavå (som producerat Håkan Hellström, Broder Daniel och Joel Alme) och resultatet är faktiskt en västsvensk fullträff.

Det här må oftast vara mer skramlig rock med poppiga Noice-refränger än renodlad punk - men när det svänger så här skönt spelar det ingen roll över huvudtaget. Varje spår är spetsat med en ny allsångsrefräng i samma stil som grannarna i Troublemakers och till slut inser man att endast nio låtar är på tok för få.

Attentat vill jag bara ha mycket mer av så snart som möjligt.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.