Nytt i Hertzögas tränarstab

Fotboll
PUBLICERAD:
Hertzöga förstärker ledarstaben inför hösten.
Foto: Tommy Andersson
Hertzöga har ett minst sagt prekärt läge inför hösten i division 1. Vid förlust mot Lödöse Nygård på lördag kan det bli klart att värmländskorna åker ur serien. Nu har han man valt att förstärka tränarstaben i form av Therese Lückner.

Den tidigare allsvenska spelaren har tränat Hertzöga förut, men också Qbik och svenska dövlandslaget. Nu får hon delat ansvar över truppen tillsammans med Niklas Christensson skriver klubben på sin hemsida.

"Man kommer att höra mig både under träning och i match då jag vill peppa tjejerna och sprida energi. Det är hårt jobb som gäller och då har vi inte tid att slappna av. Jag vill ha en hög intensitet i träningarna och se till så att det är roligt att spela fotboll", säger Lückner till klubbens hemsida.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.