Karlstads talang uttagen i landslaget

Innebandy
PUBLICERAD:
Nästa år arrangerar Sverige U19-VM i innebandy och redan om två veckor ska landslaget på förläger i Uppsala. Bland de uttagna spelarna finns Karlstad IBF:s Elin Klevmarken.

År 2020 spelas damernas U19-VM för första gången på svensk mark.

Turneringen kommer, likt förlägret, att genomföras i Uppsala. Karlstads Elin Klevmarken är en av spelarna som ligger bra till för att ta en plats i den svenska truppen.

Det kommande lägret handlar om att göra spelarna redo inför hemmamästerskapet.

– Spelarna måste förbereda sig mentalt för anspänningen och kraven på hur vi ska bete oss mot varandra. Det gäller att skapa ett beteende som alltid hjälper lagkamraterna. Vi ska även sätta rutiner för hur vi gör inför matcher, i omklädningsrummet och framför målet, säger förbundskaptenen Camilla Granelid i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.