Hoppa till huvudinnehållet

Tomas von Brömssen på inspelning i Metbäcken

Publicerad:
Tomas von Brömssen har de spenderat de senaste dagarna tillsammans med Kjell-Åke Axelsson i Metbäcken.
Tomas von Brömssen har de spenderat de senaste dagarna tillsammans med Kjell-Åke Axelsson i Metbäcken. Foto: Aron Eriksson

1 november är det premiär för Kjell-Åke i Myra Axelssons nya show Make Metbäcken great again. För regin står Tomas von Brömssen, som också kommer att medverka i förinspelade inslag.

Den folkkäre skådespelaren från Göteborg har under måndagen och tisdagen befunnit sig i Metbäcken för att spela in såväl film som musik till showen som har premiär i Torsby.

– Råmaterialet till föreställningen är klart, det har Kjell-Åke och Johnny Steen fixat, nu handlar det mest om finjusteringar och att Kjell-Åke ska nöta in det hela, säger Tomas von Brömssen.

Dröm blir sann

För Kjell-Åke Axelsson är samarbetet en dröm som går i uppfyllelse. Att von Brömssen dessutom kommer att medverka i föreställningen är en bonus.

– Vem hade kunnat tro att jag skulle få den här chansen. Jag är otroligt tacksam över den hjälp jag fått, säger Kjell-Åke Axelsson.

Von Brömssen kommer bland annat att ses körande på en Grålletraktor och spelande klarinett i Metbäckens Isterband.

Artikeltaggar

Kjell Åke AxelssonMetbäckenNöje/KulturTomas von Brömssen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.