Hon blir ny talesperson för Karlstadpartiet

Politik
PUBLICERAD:
Eva-Britt Johansson blir ny talesperson för Karlstadpartiet Livskvalitet.
Foto: Karlstadpartiet
Eva-Britt Johansson blir ny talesperson för Karlstadpartiet Livskvalitet.

Hon har varit med i Karlstadpartiet sedan det startades och Skutberget är den fråga som fått henne att engagera sig politiskt.

– Skutberget har en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Där har jag och min man varit med barnen sedan de var små. Och dit har vi tagit släktingar och vänner. Och jag hade nöjet att träffa Anders Forssell redan innan vi flyttade från Arvika till Karlstad. Han var en fantastisk man. Och Skutberget vill jag slåss för, berättar hon.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.