Hoppa till huvudinnehållet

Hon blir ny talesperson för Karlstadpartiet

Publicerad:
Eva-Britt Johansson blir ny talesperson för Karlstadpartiet Livskvalitet.
Eva-Britt Johansson blir ny talesperson för Karlstadpartiet Livskvalitet. Foto: Karlstadpartiet

Eva-Britt Johansson blir ny talesperson för Karlstadpartiet Livskvalitet.

Hon har varit med i Karlstadpartiet sedan det startades och Skutberget är den fråga som fått henne att engagera sig politiskt.

– Skutberget har en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Där har jag och min man varit med barnen sedan de var små. Och dit har vi tagit släktingar och vänner. Och jag hade nöjet att träffa Anders Forssell redan innan vi flyttade från Arvika till Karlstad. Han var en fantastisk man. Och Skutberget vill jag slåss för, berättar hon.

Artikeltaggar

Anders ForssellEva-Britt JohanssonKarlstadKarlstadpartiet LivskvalitetPolitik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.