Saknar personal på Coop Bergvik

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Varför är det alltid så lite personal på stora Coop Bergvik?

Det spelar ingen roll när man kommer dit så är det alltid lika svårt att få tag på någon att fråga om hjälp, likadant med varor, det gapar väldigt tomt i hyllorna. Är det personalbrist så de anställda inte hinner med eller vad beror det på?

Insändarskribenten saknar personal på Coop Bergvik.
Foto: Helena Karlsson

Vill gärna ha svar på det.

Undrande kund

Svar direkt:

Självklart ska våra kunder få hjälp när det behövs. Vi brukar för det mesta finnas ute på golvet, och vi är alltid bemannande vid kundtjänst, förbutiken, delikatessen eller kassorna. Vi beklagar din upplevelse att det saknas varor, och här vill jag gärna veta mer. Ta gärna en kontakt med undertecknad vid tillfälle så kan vi pratas vid över en kopp kaffe.

Martin Hagström

Chef Stora Coop Bergvik

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.