Hoppa till huvudinnehållet

Naviero öppnar vinbar på Bryggudden

Publicerad:

I månadsskiftet september/oktober öppnar tapasrestaurangen Naviero en vinbar i Magasin 2 på Bryggudden.

– Tapasrestaurangen har gått mycket bättre än förväntat och gör att vi kan satsa vidare. På Naviero Vinbar får vi möjlighet att fokusera ännu mer på vin och andra drycker, men vi kommer även att erbjuda allt från enklare tilltugg till riktigt schyssta och vällagade maträtter, säger Arian Jalal, vd på Naviero i ett pressmeddelande.

Här flyttar ny restaurang in i vår

– Jättekul att aktörer som redan är etablerade på Bryggudden väljer att satsa vidare här. Naviero Vinbar blir ett bra komplement till andra verksamheter och stärker restaurangstråket på Bryggudden ytterligare, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Naviero Vinbar får plats för 120 gäster varav 60 av platserna är inomhus och kommer att vara öppen året runt under eftermiddagar och kvällar från tisdag till lördag.

Artikeltaggar

Arian JalalBrygguddenLöfberg FastigheterNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.