Berusad man med pistol omhändertogs

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En berusad man i 45-årsåldern omhändertogs av polisen efter samtal om att han hade ett pistolliknande föremål i handen.

Mannen befann sig i området Haga i Karlstad vid 18-tiden på torsdagen och ska enligt samtal till polisen hållit ett pistolliknande föremål i handen.

Polisen var snabbt på plats och anträffade mannen. Den misstänkta pistolen var någon typ av luftpistol. Mannen omhändertogs på grund av berusning, men det är i nuläget oklart om han kommer att bli misstänkt för något brott.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.