Värmlänningar uttagna i Juniorkronorna

Ishockey
PUBLICERAD:
Den 23 augusti startar en fyranationersturnering i Perm, Ryssland. Nu är Juniorkronornas trupp till turneringen spikad.

Huvudcoach Tomas Montén har tagit ut truppen, som inleder med spel mot Finland.I truppen hittar vi Färjestads Albert Johansson och Carl Jakobsson. Här finns också värmlänningarna Adam Edström, fostrad i Hammarö HC som numera spelar i Rögle samt Hammarösonen Carl Berglund, som senast spelade i Sioux Falls Stampede HC och som i år ska spela i UMass-Lowell.

Lördag 24 augusti spelar Juniorkronorna mot Ryssland och dagen efter möter man Tjeckien.

Avresan till Ryssland är onsdag 21 augusti.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.