• idag
  11 juli
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Lisa Ajax och Dynazty till Kil

Musik
PUBLICERAD:
Lisa Ajax.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Under evenemanget Kil hela veckan har musiksatsningen Pop och rock på Gröna torget blivit en stående punkt. I år äger minifestivalen rum lördagen den 17 augusti och på scenen kommer man kunna se Lisa Ajax, Dynazty och Kilskören Joyvoice.

I rockgruppen Dynazty finns den värmländska bandmedlemmen Jonathan Olsson. På plats kommer även Kilskonstnären Johannes Wessmark att finnas för att auktionera ut sitt realistiska konstverk, föreställande Lisa Ajax.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.