Singelolycka på riksväg 61

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En singelolycka inträffade vid 13.30-tiden på tisdagseftermiddagen på riksväg 61 strax söder om Kil.

Olyckan inträffade i ett av körfälten med riktning mot Karlstad.

– Det var i samband med att en kvinna i en personbil skulle köra om en lastbil som bilen körde in i mitträcket och tog med sig ett tiotal stolpar, berättar Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Kvinnan hade en medpassagerare i bilen.

– Men de blev mest chockade som jag förstod det, olyckan ska inte ha orsakat några allvarliga personskador, säger Johansson.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.