Ryktesspridning om Sannerudsskolan

Insändare
PUBLICERAD:
Att det skulle vara stökigt och dålig undervisning på Sannerudsskolan i Kil är ett påstående som vi är många som ställer oss frågande till. Det verkar som om ryktesspridning och ett fåtal missnöjda personer har fått detta att framstå som en sanning. Hur många klassrumsbesök har gjorts? Hur vet man att det är så stökigt som vissa påstår?
Jag har själv goda erfarenheter av Sannerudsskolan i Kil, skriver insändarskribenten.
Foto: Tommy Andersson

Själv har jag mycket goda erfarenheter av situationen där. Min dotter pratar varmt om de fantastiska lärare hon haft och hennes kunskaper står sig väl i konkurrensen när hon fortsatt till högre studier.

Det finns alltid elever som misslyckas och det är ju bekvämt att skylla på skolan men kanske borde man ta reda på fakta innan man nervärderar en skola och hela dess personal!

En mamma som gillar Sannerudsskolan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.