Hoppa till huvudinnehållet

Polisen sökte misstänkta tjuvar

Publicerad:

Två män som blev ertappade i en villa i området Hultsberg söktes av polisen på tisdagskvällen. De ska ha tagit sig in i villan genom en öppen altandörr.

Enligt anmälaren, som kom hem vid 17-tiden, ska de två männen ha kommit rusande ut ur huset och försvann sedan i riktning mot Körkarlsvägen. Troligtvis hann männen inte stjäla någonting, eftersom de sannolikt blev tagna på bar gärning.

Vid 18-tiden på tisdagen uppgav polisen att de sökte efter männen med flera patruller.

– De har eventuellt försvunnit i en röd, lite mindre och sliten bil som stod parkerad i närheten men var borta lite senare, säger Mats Öhman, presskommunikatör vid polisen i Bergslagen.

Polisen gjorde under kvällen beslag som eventuellt kunde härledas till de misstänkta männen, men hade vid 21-tiden inte fått in några fler konkreta tips.

Anmälaren uppger att männen är någonstans mellan 40-45 år gamla, varav den ena mannen är lite längre än den andra. Den längre mannen hade keps eller mössa på huvudet, medan den kortare hade mörkt, krulligt hår. Männen ska enligt polisanmälan ha varit “välvårdat och mörkt klädda“.

Artikeltaggar

Brott & blåljusHultsbergInbrott

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.