"Dinner in the field" hos Petter och Jonna

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
KRAV-ekologiskt. Paret ute på Ramstad gård, grisbonden Petter Bergvall och Jonna Larsson, är en av få gårdar i Sverige som har ekologisk KRAV-grisuppfödning.
Foto: Carolina Schützer
Under torsdagseftermiddagen hölls arrangemanget "Dinner in the field" hos grisbonden Petter Bergvall och Jonna Larsson. Syftet var att belysa den ekologiska produktionen, och konsumtionen. Bara en procent av Sveriges grisar är ekologiska, så ett besök med visning på Ramstad gård, en gård för ekologisk KRAV-grisuppfödning, passade ypperligt.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på nwt.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.