• idag
  8 aug
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Naturlig sötma och frisk syra

Mat & dryck
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Tropiska frukter i all ära. De är goda, inget snack om det. Men vi får inte glömma bort vad som finns på hemmaplan.

Våra svenska äpplen till exempel. Syrliga, krispiga, friska, söta, sträva, fruktiga och jäkligt goda. De ska vi vara stolta över och ta vara på. Brännland Iscider uppe i Västerbotten vet hur man ska göra det bästa av våra äpplen; man gör cider.

Allt från torr till bubblande och ljuvligt söt. Brännland har alla varianter och har precis lanserat en nyhet; Claim Iscider. Claim kombinerar den naturliga fruktsötman med den friska syran i äpplena. Sippa till frasig äppeltartlett, till vit pizza med getost och fikon, till krämiga ostar och varför inte en somrig gazpacho på vattenmelon och mynta.

Vinet: Brännland Claim Iscider 2017

Nr: 73799, beställning

Äpplen: bara svenska äpplen

Pris: 149 kr för 375 ml

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.