Hoppa till huvudinnehållet

Ann Westin skojar i Rottneros

Publicerad:
Ann Westin kommer till Humorkväll i parken i Rottneros park under fredagen.
Ann Westin kommer till Humorkväll i parken i Rottneros park under fredagen. Foto: Pressbild

Den rutinerade komikern Ann Westin gör ett turnéstopp i Rottneros park under fredagskvällen. Tillsammans med Lennie Norman och Kjell-Åke i Myra ska hon bjuda på skrattfest under “Humorkväll i parken”.

Under sommaren har Ann Westin besökt ett flertal städer i Sverige, från söder till norr, och har fått passa på att semestra mellan gigen.

– Jag njuter av Sverige. Jag har rest i 23 år, så jag börjar bli van. Det fina är att jag har fått se delar av landet jag aldrig annars hade besökt, säger hon.

Resorna har absolut varit påfrestande ibland, till exempel när tågförseningar och ett tight schema krockar, men hon menar att det alltid har känts värt ändå.

– När jag väl är framme och får möta publiken är det värt det. Det är det allra bästa. Jag har ett fantastiskt kul och spännande jobb!

"Jag sökte upp honom på Youtube“

När hon besöker Rottneros ska hon både få träffa en gammal vän och upprätta en ny bekantskap.

– Det ska bli kul! Lennie och jag har jobbat med varandra förr, men det var flera år sedan nu. Kjell-Åke i Myra känner jag inte till så bra.

– Jag sökte upp honom på Youtube och han är ju superrolig. Jag skrattade jättemycket.

Värmland, och framför allt Sunne, är dock känt sedan tidigare, mycket tack vare Kristoffer Appelquist.

– När han körde Hemma hos Appelquist var jag där flera gånger. Jag testade bland annat min egna show Jobbigt där.

– Sedan är min före detta svärmor från Värmland.

Vad kommer värmlänningarna få skratta åt?

– Olika saker! Jag skojar en del om vården eftersom jag har erfarenhet därifrån. Sedan blir det nog saker jag snappat upp kring Sunne. Man har alltid tentaklerna ute för att få reda på vad publiken tycker är kul.

Värmland är bekant för Ann Westin på många sätt. Hon har bland annat gästat Hemma hos Appelquist ett flertal gånger.
Värmland är bekant för Ann Westin på många sätt. Hon har bland annat gästat Hemma hos Appelquist ett flertal gånger. Foto: Pressbild

Artikeltaggar

Ann WestinHumorKjell Åke AxelssonLennie NormanNöje/KulturRottnerosStandup

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.