Mindre lastbil körde av E18: “Hade änglavakt”

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En singelolycka där en mindre lastbil var inblandad inträffade på E18 vid 06.45-tiden på onsdagen.

Lastbilen körde av vägen några kilometer väster om Nysäter i riktning mot Årjäng. Den ska därefter ha voltat flera varv i diket.

– Jag pratade med han som körde och han ska ha mött en bil på mittlinjen som han tvingades väja för. I diket har bilen rullat flera varv och man kan nog säga att han hade änglavakt för han verkar inte vara allvarligt skadad. Däremot blev bilen rätt tilltygad, säger Mikael Karlsten, räddningsledare vid räddningstjänsten i Säffle.

Föraren, en man i 20-årsåldern, fördes till Centralsjukhuset i Karlstad för vård.

Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.