Tidigare BIK:are till Finland

Ishockey
PUBLICERAD:
Finska storklubben TPS Åbo presenterar en trio nyförvärv inför den kommande säsongen. Två av dem har ett förflutet i BIK Karlskoga.

BIK-produkten Henrik Larsson är en av spelarna som nu är klar för spel i finska högstaligan. “Henke” har varit BIK trogen i nästan hela sin karriär. Han spelade en säsong i Brynäs innan han några matcher in i förra säsongen vände “hem” till Nobelhallen igen.

Nu väntar alltså spel i Åbo-klubben.

Anton Holm är också klar för den finska klubben. Han spelade i BIK säsongerna 2013-2015. Närmast kommer han från spel i AIK.

Det tredje nyförvärvet är Filip Windlert. Han lämnar också AIK.

Samtliga har skrivit på för en säsong.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.