Lundegård klar för Tingsryd

Ishockey
PUBLICERAD:
Jacob Lundegård, som de senaste säsongerna spelat i BIK Karlskoga, är klar för Tingsryd.

Tingsryd berättar om nyförvärvet på sin hemsida.

- Jacob har gjort en riktigt stabil säsong med bäst plus-minus i sitt lag. Han har växt ut till en riktigt bra allsvensk back med stor potential, har haft en mer defensiv inriktning sista säsongerna men har också en stor uppsida offensivt. Är väldigt seriös i allt han gör brinner för att ständigt vilja utvecklas vilket han kommer få stor möjlighet att göra hos oss, skriver Magnus Bogren, som är sportchef och huvudtränare i a-laget, på hemsidan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.