“P-G” tillbaka - Värmländsk kamp att vänta i SM

Publicerad:
Per-Gunnar “P-G” Andersson kör SM-deltävlingen i Kolsva i augusti och utmanar då bland andra Johan Kristoffersson. Foto: Göran Ek

När SM-deltävlingen i rally körs i Kolsva 17 augusti lär det bli en värmländsk kamp om pallplatserna. “P-G” Andersson ger sig in i fighten, när han gör SM-comeback.

"P-G“ gör debut i en R5-bil under tävlingen. Han lånar Joachim Grans Ford Fiesta R5 och kommer att utmana bland andra Johan Kristoffersson på rallyvägarna.

– Det ska bli riktigt spännande att få ge sig ut i skogen igen. För min del är det första tävlingen i en R5-bil och jag är så otroligt glad och tacksam till alla dem som gör den här comebacken möjlig, säger “P-G” i ett pressmeddelande.

Som co-driver tar värmlänningen Anders Fredriksson plats.

– Att få åka med “P-G” i en Ford R5 ska bli jäkligt kul. Jag är rätt säker på att det hurras runtom i rally-Sverige över att han kommer och tävlar igen, säger han i pressutskicket.

Artikeltaggar

Johan KristofferssonMotorsportPer-Gunnar AnderssonRally-SM

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare