• idag
  1 juni
  13°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Mc-förare till sjukhus efter olycka på riksväg 62

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En mc-förare körde vid 18.30-tiden på onsdagskvällen omkull på riksväg 62 strax norr om Råda.

– Han ska tydligen ha kört in i bakändan på en personbil och därefter gått omkull. Han var vid medvetande efter olyckan med det misstänktes väl att han ådragit sig en lättare hjärnskakning, berättar Staffan Ågren vid räddningstjänsten i Hagfors.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.