En till sjukhus efter singelolycka

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Räddningstjänst och ambulans ryckte ut till en trafikolycka i centrala Munkfors på onsdagen.

Larmet inkom vid 09.45 och enligt SOS Alarm var det en singelolycka med en personbil inblandad.

Bilisten körde in i en stolpe utanför Ica i Munkfors. Föraren, en man i 25-årsåldern som färdades ensam i bilen, var enligt polisen misstänkt påverkad av narkotika. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Skadeläget är inte känt, men föraren åkte med ambulansen till sjukhuset, uppger SOS Alarm.

Mannens körkort omhändertogs av polisen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.