Klarälvsbanan röjs

Nyheter
PUBLICERAD:
Klarälvsbanan kommer att röjas med slaghack och nu ber Hagfors kommun att besökare iakttar försiktighet vid passage.
Foto: Lisa Olaison
Nu är det dags att röja dikena längs Klarälvsbanan. Arbetet kommer att utföras under två dagar den här veckan. Man ber cyklister vara extra försiktiga dessa dagar.

Det är Hagfors kommun som skriver på sin hemsida om att kommunen röjer upp mellan Uddeholm och Bogerud. Arbetet delas upp på två dagar, då man med så kallad slaghack kommer att röja en sida av Klarälvsbanan åt gången.

Arbetet kommer att utföras 24-25 juli.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.