Högljudda småpojkar

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Bilburna småpojkar säger att de spelar hög musik för sig själva. Hur kan de vara så naiva och tro det själva?
Arkivbild
Foto: Jessica Segerberg

Då är ju min fråga till småpojkarna: om ni nu spelar enbart för er själva, varför har ni då rutorna nervevade? Är de ur funktion på varenda bil som spelar hög musik?

Man kan till och med höra småpojkarna spela hög musik när de åker över Apertinslätten kl.04.00, men det kanske är för att förvarna rådjuren så att de inte springer över vägen när de kommer i sina bilar.

Oslo

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.