Firar 30 år i Segmon

Musik
PUBLICERAD:
The Refreshments.
Foto: Thomas Kühnel
The Refreshments firar 30 år som band och ville göra något speciellt inför jubileet. Därför plockade de med sig The Playtones och gav sig ut på en somrig folkparksturné. På lördag, den 27 juli, stannar rockfesten i Segmon Folkets park.

– Det roligaste är ju att fira detta tillsammans i folkparkerna med publiken som gillar Rock n´ Roll lika mycket som vi gör, säger sångaren Joakim Arnell i ett pressmeddelande.

Bandet släppte nyligen sitt 19:e album och under sommaren görs totalt 10 spelningar.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.