Åker till Riga för att försvara ledningen

Motorsport
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Riga är platsen för nästa deltävling i årets Rally X Nordic-serie. Nils Andersson från Arvika åker för att försvara sin ledning.

Bikernieki-banan är en ny bekantskap för Arvikaföraren. Banan är en utmanande sådan, en modifierad racingbana utan avåkningszoner.

– Starten blir som alltid oerhört viktig, här gäller att ha tur i lottningen av första kvalet, vara först ur startblocket och sedan hålla sin linje utan att göra några misstag. Jag kommer väl förberedd till Riga och ser verkligen fram mot att få testa VM-banan där min mentor Johan Kristoffersson tog sitt första VM-Guld 2017, säger Nils Andersson i ett pressmeddelande.

Efter tävlingshelgen i Riga är det full fart mot Norge, där femte och näst sista deltävlingen körs.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.