Nyckelspelarna stannar i Degerfors IF

Fotboll
PUBLICERAD:
Foto: Tommy Pedersen/TT
Degerfors IF har nu presenterat två efterlängtade nyheter till priset av en. Paret Christos Gravius och Maja Edlund blir kvar i föreningen resten av säsongen.
– Två riktigt bra spelare, en riktig “win-win” för oss, säger sportchefen Patrik Werner med ett skratt.

Fortsättning i Degerfors eller hem till AIK för Christos Gravius – det har varit den stora snackisen vad gäller Degerfors IF inför transferfönstret.

Nu är det klart att mittfältaren stannar i Degerfors resten av säsongen. Parterna har kommit överens om att förlänga låneavtalet som löpte ut i går, 15 juli.

– Det var viktigt för oss. Christos är en väldigt bra fotbollsspelare och dessutom har vi Nikola skadad. Stor omsättning på centrala spelare är inget man vill ha, säger sportchefen Patrik Werner.

– AIK tycker att det här är en bra miljö att utvecklas i för Christos. Det gick snabbt och smidigt. Vi är väldigt tacksamma för relationen vi har med AIK.

Nyheten är väldigt positiv även för Degerfors IF:s damlag. Christos Gravius är nämligen sambo med Maja Edlund, som har glänst på kanten i succélaget under vårsäsongen.

Nu kommer även Edlund, som har representerat AIK i elitettan, att representera Degerfors under säsongen.

Fotnot: Texten kommer att uppdateras.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.