Två bilar i krock på Våxnäs

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Vid lunchtid på måndagen krockade två bilar på Våxnäs i Karlstad, i korsningen Blockgatan/Bromsgatan.

Larmet om olyckan, där två bilar hade krockat i korsningen, kom strax efter klockan 12 på måndagen. Såväl räddningstjänst som ambulans kallades till platsen, men det ska inte ha varit någon olycka av det allvarligare slaget.

– Det verkar ha gått väldigt bra. Jag tror inte att någon av de två inblandade behövde följa med ambulans, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.