Hoppa till huvudinnehållet

Haglund näst bästa svensk i LGPA

Publicerad:

Karlstadspelaren Jenny Haglund gjorde sin hittills bästa presentation på LPGA-touren i Sylvania, Ohio.

Efter helgens spel slutade Haglund på 35:e plats och blev näst bästa svensk. Resultatet var hennes hittills bästa placering på LPGA-touren. Haglund avslutade med att gå runt på 69 slag med sammanlagt -5.

Det var Jenny Ström som placerade sig bäst av de svenska deltagarna. Ström klättrade hela 19 placeringar under sista dagen och slutade till slut delad femma, hennes första topp tio-placering i proffstouren.

Tävlingens segrare var Kim Sei Young från Sydkorea.

Artikeltaggar

GolfJenny HaglundLPGA-touren

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.