Sebastian Eriksson vann i Höljes

Rallycross
PUBLICERAD:
Värmlänningen Sebastian Eriksson vann finalen i Höljes.
Foto: Olle Persson
Sunnemosonen Sebastian Eriksson bjöd Höljespubliken på en jätteskräll i VM-klassfinalen. 26-åringen som fått ett wild card till tävlingen tog starten och höll hela vägen in i mål.

Sebastian Eriksson har gått från klarhet till klarhet i Höljes, och när han vann sin semifinalen började det närma sig något riktigt stort. Eriksson tog sedan starten framför bland andra bröderna Hansen, och höll sedan hela vägen in i mål.

Segern var Erikssons första i VM-sammanhang.

Texten uppdateras.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.