Miriam Bryant - Bara hits och så Jöback

Skivor
PUBLICERAD:

Vilken snillrik idé det var ändå av Miriam Bryant att växla från engelska till svenska! Den här fem spår långa EP:n innehåller bara hits (redan realiserade respektive potentiella) med betydligt mera skärpa än vad som är brukligt under den här årstiden.

Bryant är omväxlande melankolisk och rolig. Jag vet inte hur hon skulle ställa sig till att jämföras med Peter Jöback, men faktum är att hela ep:n påminner ganska ordentligt om Jöbacks underskattade samarbete med Niclas Frisk och Andreas Mattsson.

Här finns ett och annat haltande nödrim som drar ner det annars ganska klockrena helhetsintrycket, men annars är detta årets bästa svenska sommarsläpp hittills.

Bästa låt: Musiken besviken

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.