Succétränaren kvar i Hagfors IF Uddeholm

Innebandy
PUBLICERAD:
Stefan Munk och Toni Walther kommer att leda Hagfors IF Uddeholm säsongen 2019-2020 tillsammans med Jörgen Edvinsson (saknas på bilden).
Foto: Hagfors IF Uddeholm
Toni Walther, Stefan Munk och Jörgen Edvinsson - det är herrarna som kommer att leda Hagfors IF Uddeholm kommande säsong.

Det betyder att Toni Walther får förnyat förtroende.

– Det går inte på något sätt att underskatta Tonis insats under förra säsongen. Han kom in med ny energi i laget och lyckades lyfta både varje individ och hela laget. Att vi nu får behålla honom känns helt underbart, vi har stora förhoppningar kring vad han och laget som helhet kan uträtta under den kommande säsongen, säger sportgruppens Peter Ljunglöf i ett pressmeddelande.

När Toni Walther tog över huvudansvaret mitt under den gångna säsongen låg laget på nedflyttningsplats.

Men med Walther kom lyftet - elva segrar på 13 matcher och en femteplats i division 1.

– Det känns riktigt inspirerande att få fortsätta jobba med tjejerna efter den starka våren vi gjorde, säger hagforsingen i utskicket.

Stefan Munk och Jörgen Edvinsson är nya i staben och har tidigare varit ungdomstränare i klubben.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.