Hoppa till huvudinnehållet

Ny centrumutvecklare i Karlstad

Publicerad:

Åsa Eriksson blir ny centrumutvecklare i Karlstad.

– Det ska bli väldigt spännande att få jobba med Karlstads centrum. Ett attraktivt centrum bygger på att många samverkar och jobbar tillsammans, och jag har erfarenhet av att bygga tillit och gemenskap som kommer till nytta här, säger Åsa Eriksson, i ett pressmeddelande.

Åsa Eriksson blir ny centrumutvecklare i Karlstad.
Åsa Eriksson blir ny centrumutvecklare i Karlstad. Foto: Erik Axelsson Omsford

– Åsa är driven och engagerad och kommer att göra ett fantastiskt jobb med de utmaningar som centrum Karlstad står inför. Hennes erfarenhet när det gäller marknadsföring, driva olika projekt, samverka och kopplingen till universitet och studenterna tror vi hon kommer ha stor nytta av i sin nya uppgift, säger Hanna Åkerstedt, styrelseordförande i Centrum Karlstad.

Åsa Eriksson är i dag verksamhetschef på Drivhuset. Den 1 oktober tillträder hon den nya tjänsten som centrumutvecklare. Hon blir även vd för Centrum Karlstad som är själva bolaget som ägs av Karlstads Handel och Fastighetsägarna.

Artikeltaggar

Centrum KarlstadDrivhusetHanna ÅkerstedtKarlstadNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.